Delta Goodrem prezentuje nowy singiel "Paralysed"

Delta Lea Goodrem - australiska aktorka, kompozytorka i wokalistka opublikowała nowy singiel, zatytułowany "Paralysed".

Delta Lea Goodrem karierę rozpoczęła jako aktorka w serialu "Neighbours". Do tej pory wydała 4 niezwykle popularne w Australii albumy. Była narzeczoną tenisisty Marka Philippoussisa oraz piosenkarza Briana McFaddena.

W lipcu 2003 Goodrem ujawniła, że ma raka w postaci ziarnicy złośliwej, udało się jej jednak pokonać chorobę. Rok później wydała płytę "Mistaken Identity" która stała się 5x platynowa. Trzy spośród sześciu singli z "Mistaken identity" dotarły do 1. miejsca Australijskiej Listy Przebojów. W Polsce dobrze znany jest utwór "Almost here" który wykonywała razem w Brianem McFaddenem.

Dyskografia

- Innocent Eyes (2003) (w Australii 14x platynowa płyta)
- Mistaken Identity (2004) (w Australii 5x platynowa płyta)
- Delta (2007) – 3× platyna w Australii
- Child of the Universe (2012)
- Ten Year Anniversary Acoustic (2013)
- Wings of the Wild (2016)

Dodaj artykuł do:
(dodano 31.07.20, autor: blackrose)
Dział muzyka
Tagi: Delta Lea Goodrem, singiel 2020, Paralysed
KOMENTARZE:
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Logowanie
Po zalogowaniu będziesz mieć możliwośc dodawania swojej twórczości, newsów, recenzji, ogłoszeń, brać udział w konkursach, głosować, zbierać punkty... Zapraszamy!
REKLAMA
POLECAMY

NEWSLETTER

Pomóż nam rozwijać IRKĘ i zaprenumeruj nieinwazyjny (wysyłany raz w miesiącu) i bezpłatny e-magazyn.

Jeśli chcesz otrzymywać newsletter, zarejestruj się w IRCE i zaznacz opcję "Chcę otrzymywać newsletter" lub wyślij maila o temacie "NEWSLETTER" na adres: irka(at)irka.com.pl

RECENZJE OSTATNIO DODANE
OGŁOSZENIA OSTATNIO DODANE
REKOMENDOWANE PREMIERY
1
Eilish Billie
2
Odell Tom
3
Patrick The Pan
4
Zawiałow Daria
5
Muchy
6
Maroon 5
7
Happysad
8
Jarecki
9
Acid Drinkers
10
Maciejczak Marcin
1
Bettina Oberli
2
Natalia Meta
3
Sandra Kogut
4
Kike Maillo
5
Mariusz Pujszo
6
Jenni Toivoniemi
7
Anna Kazejak
8
Sven Unterwaldt Jr.
9
Daniels Lee
10
Bier Susanne
1
Hannah Kristin
2
Pontiki
3
King Lily
4
Jimenez Abby
5
Masterton Graham
6
Morton Kate
7
Cohen Jeff , Copperman E.J.
8
Płowiec Anna
9
Cixin Liu
10
Young Samantha
1
reż. Mariusz Treliński
2
Beth Henley / reż. Jarosław Tumidajski
3
Gabriela Zapolska
4
Marta Abramowicz / reż. Daria Kopiec
5
Opera Krakowska w Krakowie
6
Rodion Szczedrin
7
Jarosław Murawski
8
Michaił Bułhakow
9
Dale Wasserman
10
Michaił Durnienkow
REKLAMA
ZALINKUJ NAS
Wszelkie prawa zastrzeżone ©, irka.com.pl
grafika: irka.com.pl serwis wykonany przez Jassmedia